Construim cu pasiune și responsabilitate.

O tradiție

de peste 30 de ani

Suntem o echipă de dezvoltare imobiliară curajoasă, unită de același scop: să îmbunătățim standardul de viață al oamenilor, oferindu-le locuințe cu adevărat făcute să dureze o viață.

Cloud 9 este un proiect Alfa Group.
Dezvoltator: Residential Developers
Project Management: Bloom Project Management

De peste 30 de ani, construim, promovăm și vindem apartamente pentru oameni inspirați, impunând același filtru riguros al calității.

Am reușit să ne diferențiem într-o piață foarte competitivă datorită seriozității noastre, atenției deosebite la detalii, superiorității produsului finit, precum și a produselor oferite de partenerii noștri, nume recunoscute pe plan național și internațional.

Reputația ne-am câștigat-o în timp, prin mulțumirea clienților noștri, bazându-ne pe o experiență îndelungată pe piața imobiliară a Capitalei: peste 5.000 de apartamente, peste 1.000.000 mp construiți pentru proiecte rezidențiale și clădiri de birouri. Spațiile propuse de noi sunt construcții solide, foarte încăpătoare și luminoase, cu o estetică rafinată și finisaje moderne, cu un grad de confort ridicat și o listă extinsă de dotări și facilități care cresc calitatea vieții, fie că este vorba despre o locuință personală sau de o investiție.

Conștienți de viitor și determinați să protejăm resursele naturale importante, alegem să utilizăm tehnologie sustenabilă și materiale de înaltă calitate pentru a construi clădiri durabile.

Cloud9 Evolution face parte din divizia de imobiliare a grupului antreprenorial Alfa Group care reunește mai multe companii de referință pentru industriile lor de profil, cele mai cunoscute fiind OSCAR Downstream (Petrol & Gaze), Akcent Development (Imobiliare) și Onix Asigurări (Asigurări de garanții corporate).

Toate companiile din Alfa Group sunt aliniate la aceeași viziune clară pentru un viitor mai bun prin inovație, transformare digitală, politici sustenabile, respect, bune practici și un management prudent.

Rezidential
O serie de proiecte rezidențiale finalizate sau în dezvoltare, prin care ne dorim să creștem calitatea vieții oamenilor.
Office
Proiecte importante dezvoltate în centrul Bucureștiului. Eminescu Offices, Mendeleev Office 5, Maria Rosetti Tower și Oscar One sunt clădiri de birouri devenite deja emblematice.