Ce înseamnă să fii acasă, în al

nouălea
cer?

Să fii în al nouălea cer este o aspirație, cel mai adesea, de neatins, iar conceptul de „acasă” joacă un rol esențial în această căutare. Cloud9 Evolution nu este doar un spațiu, este un loc care îți vorbește despre tine, în cele mai mici și fine detalii, un loc care îmbrațișează ideea de rafinament, eleganță ca expresii ale identității personale și ale unui stil de viață frumos. Aici, succesul devine o poveste pe care o scriem împreună, transformând visul de a fi „acasă” într-o realitate tangibilă.

Cloud 9 Evolution este un asemenea loc,
pentru că aici nu am investit doar bani.

Am investit pasiune, vise și emoții care se observă, discret, în fiecare detaliu, în design-ul unic, în căldura acestui spațiu căruia îi poți spune, de acum, acasă.

SCHIMBĂRI CARE TE VOR FACE MÂNDRU DE ALEGEREA TA

Nivelul de calitate premium al materialelor folosite, atenția deosebită la detalii și finisaje, luminozitatea extraordinară dată de spațiile vitrate mari, dimensiunile generoase, compartimentarea inteligentă, garanția unei construcții sigure, toate acestea te vor face să fii mândru de casa ta.

Cloud9 Evolution este soluția pentru cei ca tine, pentru OAMENI ÎN MIȘCARE, ce își doresc o casă care să fie „pe aceeași pagină” cu ei, care să îi inspire și să îi reprezinte, un loc care oferă, pe lângă confortul și liniștea unei case bine gândite, și o poziție strategică, ce poate satisface cerințele unei vieți în continuă schimbare.

Când ai nevoie de o pauză, dar nu și de la stilul tău de viață.

Cloud9 Evolution este destinația perfectă pentru un stil de viață modern și cosmopolit, cu facilități complete: un parc privat, alei pentru promenadă, locuri de parcare, loc de joacă pentru copii, teren de sport și sală de fitness, școală și grădiniță, cafenea și acces la toate facilitățile primei fazei: supermarket, centru de estetică corporală, centre comerciale.

Verdele este mereu la modă, dar niciodată de ajuns.

În Cloud9 te vei bucura de o oază de verdeață, cu spații verzi, un parc privat, alei pentru promenadă și, de ce nu, poți avea și propria ta grădină.

Locul în care trăiești devine cartea ta de vizită.

Acest aspect a fost una dintre prioritățile echipei noastre de specialiști, care a gândit și proiectat spațiile în raport cu așteptările tale și cu cele mai noi tendințe. În Cloud9 Evolution îmbinăm armonios arta urbană cu spațiile verzi, construim apartamente premium care să corespundă celor mai exigente așteptări, în special prin optimizarea compartimentărilor și a spațiilor vitrate mari. Calitatea construcției este susținută de o listă întreagă de finisaje și materiale de top. Toate acestea te vor face să fii mândru de casa ta.

Împlinirea personală înseamnă și o stare de bine.

Din prima clipă în care vei păși acasă, te vei simți răsfățat, poate chiar invidiat. Dar știm că meriți să te bucuri de acest confort, susținut de finisajele premium și materialele de cea mai bună calitate.

O stare de bine și liniște pentru familia ta. Ești acasă, așa că poți lăsa grijile deoparte. Siguranța ta este prioritară pentru noi, de aceea Cloud9 Evolution este un complex cu circuit închis. Conceptul de complex cu acces limitat, împreună cu serviciile de tip concierge la intrare și ușile securizate pentru apartamente, vor oferi un mediu sigur, comparabil cu cel al unui sistem de securitate personalizat.

Spațiile comune din Cloud9 Evolution sunt concepute pentru a oferi o experiență deosebită. Aleile înconjurate de verdeață invită la plimbări relaxante, iar holurile și recepția sunt amenajate cu un design rafinat din cele mai bune materiale. Fiecare detaliu te face să te simți ca și cum ai păși într-un hotel elegant, aducând o notă de vacanță în viața de zi cu zi.

Alegerile inteligente nu sunt greu de realizat atunci când știi unde unde să cauți.

Cloud9 Evolution este o oază urbană în cel mai mare cartier business al Capitalei, o zonă extrem de activă, aflată în plină dezvoltare.  Astfel, locația complexului este un real avantaj, fie că îți dorești să locuiești aici, fie că privești achiziția unui apartament în Cloud9 ca pe o investiție a carei valoare va crește în timp.