Când ai nevoie de o pauză dar nu și de la

stilul tău
de viață.

Cloud9 Evolution este destinația perfectă pentru un stil de viață modern și cosmopolit, cu facilități complete: un parc privat, alei pentru promenadă, locuri de parcare,  inclusiv pentru mașini electrice și motociclete, loc de joacă pentru copii, teren de sport și sală de fitness, școală și grădiniță, cafenea și acces la toate facilitățile primei faze: supermarket, centru de estetică corporală, centre comerciale.

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE CLOUD9 EVOLUTION

Școală

Toți știm cât de importantă este siguranța copiilor noștri, mai ales pe drumul pe care aceștia îl parcurg de acasă până la școală. Să ai școala chiar lângă casă nu este un beneficiu de care toți se pot bucura. În Cloud9 Evolution acest lucru va fi posibil!

Teren sport

O viață activă contribuie atât la starea de bine, cât și la o stare fizică bună. Cloud9 este locul în care le poți avea pe toate: ai terenul de sport sau sala de fitness chiar la câțiva pași de casa ta, indiferent de oră.

Loc de joacă

Îți dorești ca cei mici să aibă parte de un loc de joacă cu dotări moderne? În Cloud9 îți știi copilul în siguranță, ajungi imediat și ești înapoi acasă fix la ora de somn.

Clădire
comercială

Accesul facil în locuri unde să îți faci cumpărăturile este esențial, fie că vorbim de magazin tip supermarket, farmacie sau alte tipuri de magazine.

FINISAJE ȘI DOTĂRI